Turnkey Systemen

Het nauwkeurig transporteren van producten door de verschillende productiemodules is één van de belangrijkste processen in elke productie-omgeving. ESPS maakt voor zijn productiesystemen gebruik van de transfersystemen van Bosch Rexroth; deze maken gebruik van beproefde technologieën met bewezen kwaliteit. Jarenlange ervaring, duurzame producten en innovatieve technologie zijn de belangrijkste kenmerken die Bosch Rexroth aan zijn transfersystemen meegeeft.

ESPS kan beschikken over systemen met dubbele banden en bufferrolbaansystemen voor het transporteren van gewichten vanaf slechts enkele grammen tot wel 300 kilo. Door inbouw van identificatiesystemen zijn de werkstukken te volgen in het transportsysteem en is kwaliteitsborging mogelijk. Met slechts zes verschillende basismodules voldoet het flexibele assemblage- en transfersysteem MTS 2, voor kleine en middelgrote series, aan alle eisen die aan een efficiënt transportsysteem worden gesteld. Dit systeem kan bovendien binnen enkele minuten worden omgebouwd zonder de productie te onderbreken.

Transfersystemen – VarioFlow

Het VarioFlow-transfersysteem is goedkoper dan andere kettingbaansystemen en levert betere prestaties. ESPS levert u Bosch Rexroth-technologie die wereldwijd wordt gebruikt om materiaal- en informatiestromen te volgen in productie-, assemblage- en testsystemen.

Transfer Systeem ESPS Aluminium Profiel Assemblage
Bosch Rexroth TS1 Transfer System ESPS
TS1 Bosch Rexroth ESPS Aluminium Profiel assemblage

MEER INFORMATIE :

Eenvoudig meer informatie ontvangen over de voordelen van Bosch Rexroth Turnkey systemen?

DOCUMENTATIE :